ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας, όπως προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην  Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου  την Τετάρτη  28 Φεβρουαρίου 2024.
Η σύνθεση του νέου  Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κυρίτσης Βάιος
Αντιπρόεδρος: Ρουπακιάς Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Γκλιάος Παντελής
Ταμίας: Λάνταβος Σωτήριος
Μέλη : Γκουντούρας Αθανάσιος, Έξαρχος Γεώργιος και Λιάπης Ιωάννης.

Ο Προέδρος
Κυρίτσης Βάιος

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών  Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας σε ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, που θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι από 1/4/2020 μέχρι και νεότερης ενημέρωσης, στο  πλαίσιο μέτρων πρόληψης κατά του ιού, το γραφείο του Συνδέσμου θα παραμείνει κλειστό.

Για επείγουσα εξυπηρέτηση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ Κυρίτση Βάϊο, τηλέφωνο επικοινωνίας 6932 633740.

 

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας, όπως προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην  Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου  την Πέμπτη  12 Μαρτίου 2020, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κυρίτσης Βάιος

Αντιπρόεδρος: Ρουπακιάς Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Γκλιάος Παντελής

Ταμίας: Λάνταβος Σωτήριος

Μέλη : Λιάπης Ιωάννης, Ζουμπουρλάς Ιωάννης και Γκουντούρας Αθανάσιος.

Ο Πρόεδρος
Κυρίτσης Βάιος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών  Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας σε ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, που θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 20:00

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών  Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας σε ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, που θα γίνει την Πέμπτη  11 Απριλίου  2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7, 3ος όροφος) με θέματα:

1. Διοικητικός Απολογισμός

2. Οικονομικός Απολογισμός – Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

3. Προϋπολογισμός – Έγκριση

4. Εκλογή αντιπροσώπων για το 75ο Συνέδριο της ΠΕΣΕΔΕ

5. Διάφορα θέματα

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε αριθμό παρευρισκομένων μελών, διότι είναι η τρίτη και τελευταία πρόσκληση για Ετήσια Γενική Συνέλευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών  Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας σε ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, που θα γίνει την Πέμπτη  28 Μαρτίου  2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7, 3ος όροφος) με θέματα:

Περισσότερα...